Met de DecoMark markeringen tover je die grijze speelplaats om tot een aantrekkelijke, kindvriendelijke en educatieve omgeving. Of het nu gaat om grondspelletjes, sportvelden of educatieve markeringen: laat je fantasie de vrije loop.
Jij bedenkt het en wij geven kleur aan jouw verbeelding.

Benieuwd welke markeringen het best passen voor jouw specifieke situatie?  Contacteer ons snel.

Ons team geeft je persoonlijk advies afgestemd op jouw noden. We leiden je graag naar constructieve, educatieve oplossingen.
 

Onze Playground oplossingen

‚Äč

Tijd om je speelplaats, speeltuinsportveld (basketbalplein, voetbalterrein, volleybalveld) te voorzien van een nieuwe, kleurrijke look? 

De kwalitatieve DecoMark markeringen zetten niet alleen aan tot sport en spel, ze vormen ook een leuke en alternatieve manier om bij te leren. En dit op een veilige wijze: dankzij de antisliplaag creëer je een veilige locatie om te spelen en te bewegen.

Nood aan advies? Of ben je op zoek naar informatie over binnenbelijning, buitenbelijning of signalisatie

Contacteer ons hier.
 

Grondspelletjes

Tussen de lessen of over de middag? Tijd voor ontspanning! Ontdek onze catalogus boordevol grondspelletjes, de keuze is aan jou!

Lees meer

Sportvelden

We vernieuwen de bestaande belijning of brengen nieuwe belijning aan. Verschillende sporten combineren op hetzelfde sportveld? Dat kan!

Lees meer

Educatieve markeringen

Spelend leren? Doen we! Rekenen, spellen, spelen en tellen. Onze educatieve markeringen maken leren prettig.

Lees meer

Catalogus Playground

Ons volledig aanbod playground ontdekken?
Vul hier je gegevens in en bekijk de volledige catalogus.

Bij het gebruik van het cataloogformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om de desbetreffende catalogus te tonen en de ontvanger op de hoogte te houden via de MCW nieuwsbrief. De ontvanger kan zich op elk moment uitschrijven op deze nieuwsbrief.

Vragen?

Van eerste advies tot opvolging van je project. Ons team komt altijd ter plaatse om alles nauwkeurig op te meten en jou te adviseren. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Binnenbelijning

Verhoog de efficiëntie, de workflow én de veiligheid op de werkvloer met de kwalitatieve binnenbelijning van MCW.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Zet in op veiligheid met duidelijke symbolen, professionele markeringen en slijtvaste belijning.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een optimale indeling van je parking en een vlotte flow rond jouw gebouw? Reken op MCW Industriële Markeringen.

Lees meer

Playground markering

Met de Decomark markeringen tover je die grijze speelplaats om tot een kleurrijke omgeving met plaats voor sport en spel.

Lees meer