UNILIN trekt er een streep onder

Een verhoogde efficiëntie,  een verhoogde veiligheid én bovendien kostenbesparend. 
Drie items die in de meeste bedrijven hoog in de prioriteitenlijst staan. Drie dingen waarvoor MCW in jouw bedrijf kan zorgen. 
Hoe we dit doen?

Verhoogde efficiëntie
Om de trafiek vlot en juist te laten verlopen, het aan- en afrijden van vrachtwagens, vorkheftrucks en ander bedrijfsverkeer in goeie banen te leiden heb je nood aan een goeie signalisatie binnen je bedrijf: van binnenbelijning in je magazijnen, tot markeringen op je parking en de juiste waarschuwingsborden. Dat is waar wij van MCW jouw ideale partner zijn. We brengen alle noodzakelijke lijnen & signalisatie aan voor jouw firma zodat alles in goeie banen loopt. Letterlijk.

Verhoogde veiligheid
De wegmarkeringen die we aanbrengen zorgen er niet alleen voor dat je personeel veilig op zijn werkplek raakt, maar laat elke bezoeker of groep in alle veiligheid en zekerheid door je bedrijf stappen. Geen twijfel meer of bepaalde plekken veilig en toegankelijk zijn of niet. 

Dat bevestigt ook Bart D’hont, project engineer bij UNILIN, division insulation. “Bij Unilin werken we volgens onze eigen No Harmpolicy, een reeks veiligheidsvoorschriften die werkongevallen moet vermijden maar ook de veiligheid onze vele bezoekers garandeert.  Voor onze werknemers is het pad volgen even essentieel geworden als veiligheidsschoenen en helm aantrekken."

De aangebrachte belijning voor verkeer, personeel en bezoekers past perfect binnen hun veiligheidsbeleid. En daar zijn ze bij UNILIN erg tevreden over.

Kostenbesparend
Belijning en markeringen aanbrengen is iets wat nog bedrijven doen. Waar MCW de concurrentie het nakijken geeft, is het gebruik van een topcoating die de lijnen haast onverslijtbaar maakt. Heftrucks en ander zwaar verkeer zorgen nauwelijks voor slijtage. Op korte termijn al winstgevend, wil je niet jaar na jaar de lijnen opnieuw moeten laten zetten.  Bart D’hont: " Het moet 2011 of ’12 geweest zijn toen MCW in de Division Insulation hun eerste werk uitvoerde. Voordien moest de belijning bij ons jaarlijks opnieuw gebeuren. We gebruikten de gewone belijning die ook op straat wordt gebruikt, maar wanneer een heftruck over zo een lijn rijdt, dan verdwijnt die snel, zelfs pas aangebracht. MCW gebruikt een topcoating, een soort vernis, die veel slijtvaster is. Bepaalde lijnen hier liggen er nu al 8 jaar en zijn nog altijd duidelijk zichtbaar."

Bart D’hont is een meer dan tevreden klant. Hij hoopt dat andere UNILIN-divisies het voorbeeld van insulation volgen. 
Wie tekent nu niet voor meer efficiëntie en veiligheid én lagere kosten?

Samen met ons de lijn trekken? We leiden je graag naar het juiste pad!

Binnenbelijning

Verhoog de efficiëntie, de workflow én de veiligheid op de werkvloer met de kwalitatieve binnenbelijning van MCW.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Zet in op veiligheid met duidelijke symbolen, professionele markeringen en slijtvaste belijning.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een optimale indeling van je parking en een vlotte flow rond jouw gebouw? Reken op MCW Industriële Markeringen.

Lees meer

Playground markering

Met de Decomark markeringen tover je die grijze speelplaats om tot een kleurrijke omgeving met plaats voor sport en spel.

Lees meer