Het saaie, grijze van je speelplaats fleurt op met onze kleurrijke oplossingen. Of het nu gaat om grondspelletjes, sportvelden of educatieve markeringen: laat je fantasie met onze speelplaats markeringen gerust de vrije loop. Wat je op je speelterrein droomt ... Wij zetten het in kleurige lijnen.

Jij wenst het, wij sturen je richting het correcte pad! 


MCW Markeringen playground
 

Benieuwd welke markeringen het best passen voor jouw specifieke situatie

Ons team geeft je persoonlijk advies afgestemd op jouw noden. We leiden je graag naar constructieve, educatieve oplossingen.

Contacteer ons snel.

 

Onze Playground oplossingen

‚Äč

Tijd om je speelplaats, speeltuin of sportveld te voorzien van een nieuwe, kleurrijke look

De kwalitatieve DecoMark markeringen zetten niet alleen aan tot spel en sport, ze vormen ook een leuke en alternatieve manier om bij te leren. En dit op een veilige manier: dankzij de antisliplaag creëer je een veilige plaats om te spelen, sporten, spellen, lezen ...

Nood aan advies?

Contacteer ons hier.
 

Catalogus Playground

Ons volledig aanbod playground ontdekken?
Vul hier je gegevens in en bekijk de volledige catalogus.

Bij het gebruik van het cataloogformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om de desbetreffende catalogus te tonen en de ontvanger op de hoogte te houden via de MCW nieuwsbrief. De ontvanger kan zich op elk moment uitschrijven op deze nieuwsbrief.

Grondspelletjes

Tussen de lessen, over de middag: tijd voor ontspanning! We hebben een catalogus boordevol grondspelletjes, groter dan jouw speelplaats. Je hebt ze voor het kiezen.

Lees meer

Sportvelden

We installeren een nieuw sportveld of vernieuwen de bestaande belijning. Verschillende sporten combineren op hetzelfde sportveld vormt geen enkel probleem met onze duidelijke belijning.

Lees meer

Educatieve markeringen

Spelend leren? We doen het! We rekenen, tellen, spelen en spellen zonder het te beseffen. Onze educatieve markeringen maken leren prettig.

Lees meer

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor indoor

Verhoog de efficiëntie, de workflow én de veiligheid op de werkvloer met de kwalitatieve binnenbelijning van MCW.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer