Ideaal voor fietssuggestiestroken, antislipvlakken, voetgangerszones en risicozones: deze buitenbelijning is beschikbaar in verschillende RAL kleuren. Het grote voordeel van deze belijningen is de snelle droogtijd waardoor er weinig tijd verloren gaat. 

‚Äč
MCW markeringen buitenbelijning rollplast koudplast

 

De voordelen van Koudplast/Rollplast buitenbelijning:

  • Zeer snelle droogtijd
  • Antislip
  • Beschikbaar in alle veiligheids RAL-kleuren
  • Geschikt voor zware belasting
  • Heel slijtvast
 

Ideale buitenbelijning voor:

  • Fietssuggestiestrook
  • Indoor of outdoor voetgangerszone
  • Risicozone
 

Zelf de veiligheid verhogen? 

Contacteer ons team hier

 

De MCW aanpak

 

Jouw project start bij de eerste kennismaking en stopt pas als alles 100% in orde is. We werken op vertrouwen. Voor het opmaken van een vrijblijvende offerte bezoeken we je ter plaatse om alles op te meten en bijhorend advies te verlenen. We volgen jouw vragen en passen ons aan.

Geen vraag is te complex: we leiden je richting het correcte pad.   

 

Advies nodig over onze buitenbelijning?

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor je indoor

Kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoogt de efficiëntie, workflow én veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer