Kwalitatieve outdoor belijning verhoogt de efficiëntie aanzienlijk. Geen vraag is te moeilijk, want:

“MCW leidt je graag naar het juiste pad”

MCW markeringen buitenbelijning


​MCW markeringen helpt je op een persoonlijke manier bij de keuze van de juiste buitenbelijning. Verkies ook jij een gepersonaliseerde aanpak

Contacteer onze vaklui hier

 

Onze types buitenbelijning


We beschikken over een equipe toegewijde professionals, kwalitatieve materialen en een uitgebreid machinepark om je outdoor project tot een goed - recht eind te brengen. We plaatsen op elke ondergrond: snel en efficiënt. Wegenverf aanbrengen op asfalt? Ja! Wegenverf aanbrengen op beton? Voor ons is dit een no go! Wij gebruiken 2K PU waardoor de levensduur verlengd wordt. Onze Thermoplast is ideaal voor elke ondergrond, mits de nodige voorbereiding. De veiligheid verhogen in fiets- of voetgangerszones? Kies dan voor Koudplast/Rollplast: deze belijning is hiervoor ideaal.

Verken hier onze buitenbelijning: 

Wegenverf

Met dit verfsysteem in 1 laag, wijs je iedereen de correcte weg.

Lees meer

2K-PU

2K-PU: duurzame markering op een betonnen ondergrond

Lees meer

Thermoplast gegoten

De parking voor je bedrijf of winkel, zebrapaden enz. Wie de efficiëntie en veiligheid op deze plaatsen voor lange tijd wil verhogen, kiest resoluut voor Thermoplast buitenbelijning.

Lees meer

Thermoplast voorgevormd

Verhoog de veiligheid op parkings en industriezones met een grote duurzaamheid.

Lees meer

Koudplast/Rollplast

Ontdek hier hoe onze Koudplast en Rollplast buitenbelijning de veiligheid verhogen.

Lees meer

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor je indoor

Kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoogt de efficiëntie, workflow én veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer