Van het eerste advies tot de opvolging van je project. MCW leidt je niet enkel naar het juiste pad, maar volgt zelf ook een duidelijk pad. Een gepersonaliseerde aanpak waarbij we de noden binnen je bedrijf bekijken? 
Elke uitdaging brengen we tot een kwalitatief sterk einde, waar je bedrijf enkel wel bij vaart. Verhoogde veiligheid verhoogt de efficiëntie en verhoogt je omzet. Ons team bij jou op bezoek? De expertise van MCW om je bedrijf beter te laten renderen door onze belijning en markering? 

Contacteer ons.


MCW markeringen binnenbelijning‚Äč


Welk type binnenbelijning

MCW industriële markeringen kan rekenen op een team echte professionals. Onze mensen werken met de meest geavanceerde apparatuur en de beste materialen.  Deze unieke combinatiestelt ons in staat om jou oplossingen aan te bieden voor elke situatie, ook al denk je zelf misschien van niet. De types binnenbelijning die we voor je aanbrengen:
 

  • Kademarkering
  • Fabriekshal
  • Ondergrondse parking
  • Evenementenhal
  • Kantoorruimte
    ...


Nood aan een minder dure belijning? Dan vormt 2K PU binnenbelijning een mooie optie. Voor bedrijven die willen blijven produceren, zonder veel tijdsverlies, is er de hybride belijning. Tot slot is er de PolySpartan voor koude omgevingen zoals koelcellen.

Vragen?

Neem hier contact op

Hybride belijning

Met onze Hybride belijning krijgt je indoor ruimte overzicht, structuur en een vlotte workflow. In een oogopslag.

Lees meer

2K-PU

Dit verfsysteem in 1 laag zorgt ervoor dat elk wandelpad, elke arcering en veiligheidszone in je bedrijf de verhoogde zichtbaarheid en functionaliteit krijgt die je verwacht..

Lees meer

POLYSPARTAN

Lijnen die je efficiëntie in de koudste omstandigheden verhogen en je veiligheid verzekeren.

Lees meer

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor je indoor

Kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoogt de efficiëntie, workflow én veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer