Wij begeleiden je van het eerste advies tot de opvolging van het project. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak
Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.


MCW markeringen binnenbelijning‚Äč


Onze types binnenbelijning

Bij MCW industriële markeringen beschikken we over een team van echte professionals, de meest geavanceerde apparatuur en de beste materialen. Hierdoor zijn we in staat oplossingen aan te bieden voor elke situatie:
 

  • Kademarkeringen
  • Fabriekshallen
  • Ondergrondse parkings
  • ...


Nood aan een minder dure belijning? Dan vormt 2K PU binnenbelijning een mooie optie. Voor bedrijven die willen blijven produceren, zonder veel tijdsverlies, is er de hybride belijning. Tot slot is er de PolySpartan voor koude omgevingen zoals koelcellen.

Vragen?

Neem hier contact op

Hybride

Met onze Hybride binnenbelijning creëren we structuur in één oogopslag.

Lees meer

2K-PU

Met dit 1-laagsverfsysteem creëer je wandelpaden, arceringen en veiligheidszones in je bedrijf.

Lees meer

POLYSPARTAN

Op zoek naar lijnen die je zelfs in koude omstandigheden de efficiëntie verbeteren?

Lees meer

Vragen?

Wij begeleiden je van het eerste advies tot de opvolging van het project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier gaat u akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Indoor

Door het aanbrengen van kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoog je niet enkel de efficiëntie maar ook de veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground

Met grondspelletjes creëer je educatieve en attractieve omgevingen.

Lees meer