Van het eerste advies tot de opvolging van je project, MCW leidt je niet enkel naar het juiste pad, we volgen zelf ook een duidelijke stappenplan. We staan garant voor een gepersonaliseerde aanpak waarbij we de noden binnen je bedrijf onderzoeken en een oplossing op maat aanbieden. 

Elke uitdaging brengen we tot een kwalitatief sterk einde. Je kan rekenen op een totaalaanpak waar jouw bedrijf baat bij heeft. Onze expertise op vlak van binnenbelijning laat jouw bedrijf beter renderen.
 
Ons team bij jou op bezoek? Dat kan! 


Contacteer ons.


MCW markeringen binnenbelijning‚Äč

 

   BELIJNING SITES

Als je beroep doet op MCW kan je rekenen op een team van rasechte professionals en doorwinterde experts die aan de slag gaan met de meest geavanceerde apparatuur en de beste materialen. Dit stelt ons in staat om oplossingen aan te bieden voor elke situatie. 

MCW voorziet belijning en industriële markeringen voor verschillende soorten sites en werkomgevingen. 

- Industriële markeringen voor fabriekshallen
- Belijning voor ondergrondse parkings
- Kademarkeringen
- Belijning voor kantoorruimtes
- Markeringen en belijning voor evenementenhallen
- Belijning voor sporthallen en indoor sportvelden zoals basketbalveld, volleybalveld, voetbalveld, … 

 

Vragen?
 

Neem hier contact op
 

 

 

  TYPES BINNENBELIJNING  

Voor bedrijven die willen blijven produceren, zonder veel tijdsverlies, is er de hybride belijning. Nood aan een minder dure belijning? Dan is de 2K-PU binnenbelijning een geschikt alternatief. Tot slot is er de PolySpartan voor belijning en markeringen in koude omgevingen zoals koelcellen.

Hybride belijning

Met onze Hybride belijning krijgt je indoor ruimte overzicht, structuur en een vlotte workflow. In een oogopslag.

Lees meer

2K-PU

Dit verfsysteem in 1 laag zorgt ervoor dat elk wandelpad, elke arcering en veiligheidszone in je bedrijf de verhoogde zichtbaarheid en functionaliteit krijgt die je verwacht..

Lees meer

POLYSPARTAN

Lijnen die je efficiëntie in de koudste omstandigheden verhogen en je veiligheid verzekeren.

Lees meer

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor indoor

Verhoog de efficiëntie, de workflow én de veiligheid op de werkvloer met de kwalitatieve binnenbelijning van MCW.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer